Un banc pe click: Logic

Un student pica la examenul de logica. – Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota? – Da, sigur! – Ce este legal dar ilogic, ilegal...

Un copil a avut parte de cea mai mare supriza dupa ce a desfacut un Kinder Suprise

kinder         Cu siguranță fiecare dintre voi a desfăcut măcar o dată un ou Kiner. Și de fiecare dată toți am fost suprinși de jucăria găsită in interiorul oului de ciocolată. Suprins a fost și Marean, care atunci când a desfăcut oul Kinder nu a găsit nimic înăuntru, absolut nimic, doar vid.

         Cum surpriza a fost atât de mare, micuțul nu știa cum să reacționeaze: să plângă sau să se bucure. Pe de o parte era dezamăgit că nu a găsit nicio jucărie, dar pe de altă parte era conștient că Kinderul chiar i-a pregătit o surpriză, el fiind absolut sigur că vă găsi o jucărie în ou.

         Câteva zile mai târziu micuțul a primit un nou ou Kinder de la părinți. Reticent, acesta a desfăcut oul, dar spre dezamăgirea lui nici de aceasta dată nu a găsit nimic în interior. Cum se aștepta la o asemenea lovitură, baiatul nu a mai fost surprins și a început să plângă.

         Când au văzut durerea din sufletul copilului lor, părintii i-au promis lui Marean că nu îi vor mai desface niciodată ouălele Kinder ca să îi fure jucăria, cu condiția ca acesta să îi lase pe ei să mănânce ciocolata.

          

Spuneti parerea