Cum cucereste caligrafia elevii Colegiului ploiestean ce a dat tarii o pleiada de academicieni…

[ad_1]

Proiectul “Caligrafia – arta scrisului” din cadrul C.N.” I. L. Caragiale”, Ploieşti aflat la a opta ediţie, transpune pe hârtie creativitatea şi talentul  celor 100 de elevi participanţi la proiect, printr-un un stil propriu de scriere caligrafică.

Clasele a IX-a şi a X-a au prezentat în data de 28 noiembrie 2022, la biblioteca colegiului, caietele cu scrierea caligrafică, realizând punţi de legătură între nevoile educaţionale și resursele/disponibilităţile intelectuale ale tinerilor.

În acest context, trebuie știut că o inspirată colaborare cu Muzeul de Istorie si Arheologie Prahova nu este un proces spontan, ci este o activitate organizată, susţinută, conştientă, direcţionată spre problemele educative ale tinerei generaţii.

Aceste iniţiative create de doamna profesor/ dr./psiholog/consilier şcolar Elena Butunoi în colaborarea cu doamna muzeograf profesor Monica Cristea întregesc activitatea educativă a şcolii, aducând un surplus informaţional elevilor şi completând nevoile  concrete ale educaţiei acestora.

Minunat!!!

Articolul Cum cucereste caligrafia elevii Colegiului ploiestean ce a dat tarii o pleiada de academicieni… apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]