Importanța șemineului electric. De ce este cea mai bună opțiune pentru tineri?

Indiferent dacă stau în propria lor casă sau dacă se bucură singuri de un apartament în chirie, tot mai mulți tineri au libertatea de a-și amenaja locuința așa cum doresc ei. Pot aduce sau pot renunța la piese de mobilier, pot rearanja obiecte sau pot chiar să văruiască pereții în culorile dorite. Prin această libertate, ei au posibilitatea de a-și îndeplini anumite vise pe care poate nu și le-au permis sau nu le-au fost permise de-a lungul timpului.

Studiile arată că, una dintre cele mai comune dorințe, atât în rândul tinerilor, cât și în rândul celor mai în vârstă, este aceea de a avea un șemineu în casă. Desigur, mulți visează la clasicele șeminee pe lemne, însă, în funcție de spațiul de care dispun, există foarte multe posibilități, printre care cea care pare cea mai bună opțiune pentru tineri este deja consacratul semineu electric.

Cum poate un șemineu să fie electric?

Deși cuvântul șemineu are o mare greutate și poate aduce imagini vizuale foarte plăcute oamenilor, piața s-a dezvoltat atât de mult astfel că nu ne gândim doar la clasicul șemineu pe lemne. Astăzi, tot sub numele de șemineu se poate găsi și acest șemineu electric. Multă lume se întreabă cum anume poate fi folosit un astfel de produs și cum funcționează, iar noi suntem aici să le răspundem.

Un șemineu electric nu este nimic altceva decât un produs alimentat de la priză. Acesta este creat astfel încât să producă destulă căldură cât să crească temperatura unei încăperi și, în același timp, vine și cu un ecran led, ecran care să aducă mai aproape de noi ideea de șemineul clasic. Acest ecran va arăta diverse imagini cu lemne care ard, simulând în același timp și sunetul produs de această acțiune. Astfel, deși casa nu ne permite un șemineu clasic, la un preț rezonabil putem aduce o parte din acesta în inima casei noastre.

De ce un astfel de șemineu este potrivit pentru tineri?

Fiind la o vârstă la care economiile nu sunt foarte mari, o vârstă destul de schimbătoare și care nu promite că o locuință este cea care va fi păstrată pe viață, tinerii au nevoie de ceva portabil, care în același timp nu atinge sume uriașe de bani sau investiții mari de timp pentru capitolul montare. Astfel, un șemineu electric le răspunde tuturor dorințelor:

  • Nu consumă mult – este nevoie doar de curent electric
  • Este un produs portabil – poate fi oricând mutat dintr-o cameră în alta, poate fi ușor dus într-o altă locuință
  • Nu este un produs foarte scump
  • Vine în numeroase forme – design-ul poate fi ales sau făcut la comandă astfel încât să se potrivească oricând, oriunde.

La cine apelez pentru un șemineu de calitate?

Dacă sunteți în căutarea unor modele de seminee de înaltă calitate, s-ar putea să găsiți soluția dorințelor voastre la cei de la Șeminee-Expert. La aceștia veți găsi produse de la cele mai clasice, cum ar fi șemineele pe lemne, dar găsiți și numeroase modele de șeminee moderne, ca cele electrice sau cele bio-etanol. Pentru a le studia oferta și pentru a intra în contact direct cu echipa, vă invităm să accesați site-ul seminee-expert.ro.

Date de contact:

Telefon: +4 0721 280 587
              +4 0784 292 820
              +4 0744 207 437

Fax: +4 031 8169286

E-mail: office@seminee-expert.ro

Showroom: Strada Petrache Poenaru, Nr 2, sector 5, Bucuresti