Parchetul de Lemn Masiv Stejar: O Pardoseală Clasică și Durabilă

Parchetul din lemn masiv, în special cel din stejar, este considerat de mult timp o alegere clasică pentru cei care caută o pardoseală elegantă, durabilă și de calitate superioară. Acesta aduce un plus de stil și rafinament oricărei încăperi și, datorită caracteristicilor sale naturale, poate fi utilizat în diverse spații, oferind un aspect cald și primitor.


Ce este parchetul?

Parchetul este o pardoseală realizată din lemn masiv sau stratificat, utilizată atât în spații rezidențiale, cât și în cele comerciale. Este disponibil în diverse tipuri, culori și modele, oferind o gamă variată de opțiuni pentru cei interesați de o soluție estetică și funcțională pentru podeaua lor.

Motive pentru a alege parchetul:

 1. Estetică naturală: Parchetul adaugă o notă de căldură și eleganță oricărei încăperi. Textura și culoarea naturală a lemnului oferă un aspect unic și autentic, care nu poate fi replicat de alte materiale.
 2. Durabilitate: Cu îngrijire corespunzătoare, un parchet de calitate poate dura zeci de ani. Lemnul este un material rezistent la uzură, iar în cazul apariției zgârieturilor sau a altor imperfecțiuni, acestea pot fi șlefuite și refinisate.
 3. Izolare termică și fonică: Lemnul are proprietăți naturale de izolare, ceea ce înseamnă că parchetul poate ajuta la menținerea temperaturii în încăpere și la reducerea transmiterii zgomotelor.
 4. Valoare adăugată pentru locuință: Parchetul poate crește valoarea unei proprietăți, fiind deseori un criteriu de selecție pentru potențialii cumpărători sau chiriași.
 5. Versatilitate: Există o varietate mare de tipuri de parchet, de la esențe diferite de lemn, la finisaje și modele, astfel încât să se potrivească oricărui stil de amenajare.
 6. Sustenabilitate: Lemnul este un material regenerabil. Când este sursa din păduri gestionate responsabil, utilizarea lui ca parchet contribuie la practici durabile de gestionare a resurselor.
 7. Confort: Parchetul oferă o senzație plăcută la atingere și la mers, spre deosebire de suprafețele reci sau dure, cum ar fi gresia sau marmura.
 8. Calitatea aerului interior: Parchetul nu reține alergeni și particule, ceea ce îl face ideal pentru persoanele cu alergii sau astm.

Parchet Masiv Stejar SELECT

Unul dintre cele mai apreciate tipuri de parchet din lemn masiv este varianta „SELECT” de la stejar. Așa cum sugerează și numele, această clasă de parchet este selecționată astfel încât să prezinte un aspect uniform și minimalist. Pe fața principală a acestui parchet se acceptă doar noduri mici și sănătoase, cu un diametru de maximum 10 mm. Acest lucru îi oferă o estetică plăcută, fără imperfecțiuni mari, care se potrivește perfect cu orice stil de amenajare.

Datorită durabilității sale, parchetul masiv din stejar va rămâne la fel de frumos și rezistent pe parcursul anilor. În plus, fiind livrat fără finisaj, vă oferă libertatea de a alege exact aspectul dorit. Fie că optați pentru un finisaj mat, lucios sau într-o anumită nuanță, veți putea personaliza parchetul astfel încât să se potrivească perfect cu restul amenajării.

Specificatiile tehnice ale parchetului „SELECT” sunt impresionante:

 • Esenta: Stejar
 • Profil: Lambă și Uluc
 • Finisaj: Nefinisat
 • Incalzire prin pardoseala: Nu
 • Umiditate: 8-10%
 • Grosime: 22 mm
 • Latime: 50, 65, 90 mm
 • Lungime: 250-1000 mm
 • Strat de uzura: 11 mm

Toate aceste caracteristici subliniază calitatea excepțională a parchetului și faptul că este proiectat să reziste mult timp.

DIAS WOOD – O Pasăre Măiastră în Domeniul Parchetului Masiv

Când vine vorba de parchet de calitate, nu putem omite firma DIAS WOOD. Cu o misiune clară de a oferi cele mai bune produse și servicii în domeniul parchetului masiv, DIAS WOOD se mândrește cu inovația, calitatea superioară și sustenabilitatea ecologică. Compania își propune să devină lider de piață și să furnizeze soluții personalizate pentru fiecare client.

Viziunea DIAS WOOD este una ambițioasă: să fie recunoscută pentru produsele sale de cea mai înaltă calitate, respectarea standardelor de mediu și soluțiile tailor-made. A opta pentru un parchet produs de DIAS WOOD înseamnă a alege calitate, durabilitate și eleganță într-un singur produs.

Parchetul de lemn masiv din stejar rămâne o opțiune atemporală pentru cei care doresc o pardoseală elegantă, rezistentă și de calitate. Cu variantele sale variate și cu firme de top precum DIAS WOOD care oferă produse de excepție, alegerea perfectă este la îndemână pentru oricine dorește să aducă un plus de stil și confort în propria locuință.

De la începuturile sale, DIAS WOOD a înțeles că nu este suficient să oferi un produs; este imperativ să oferi cel mai bun produs. Aceasta se reflectă în misiunea lor, care este concentrată pe oferirea celor mai bune produse și servicii. Dar ce înseamnă „cel mai bun” pentru DIAS WOOD? Este o combinație de inovație constantă, calitate superioară în fiecare detaliu și un angajament profund față de practicile ecologice sustenabile. Aceste trei coloane susțin viziunea lor ambițioasă de a fi lideri în domeniul parchetului masiv.

Viziunea companiei nu este una superficială. DIAS WOOD vrea să fie recunoscută nu doar pentru produsele sale de calitate superioară, ci și pentru modul în care aceste produse sunt realizate. Respectarea standardelor de mediu nu este doar o obligație legală, ci o responsabilitate pe care DIAS WOOD o îmbrățișează cu entuziasm. În plus, compania înțelege că fiecare client este unic, având nevoi și dorințe specifice. De aceea, oferă soluții tailor-made, adaptate fiecărui proiect și fiecărei viziuni.

A opta pentru DIAS WOOD nu este doar o decizie estetică sau funcțională, ci și una de valori. Alegând un parchet produs de această firmă, clienții investesc în durabilitate, eleganță și într-un viitor mai verde. Aceasta este o promisiune pe care DIAS WOOD o face fiecărui client.

Contact:

Telefon – +0729 280 091

Email – contact@diaswood.ro

Adresă – Mun. BOTOSANI, Str. A.S. Puskin, Nr. F.N