Digitalizarea antreprenoriatului: viitorul începe azi!

Digitalizarea antreprenoriatului: viitorul începe azi!

– Conferința Anuală de Business Networking –

MORE Networking anunță cea de-a opta ediție a Conferinței Anuale de Business Networking, ce va avea loc la București, pe data de 26 Martie 2024, la Hotel Crown Plaza, începând cu ora 10:00. Cel mai important eveniment de business networking al anului revine cu o ediție, pe măsura provocărilor anului 2024. Pe 26 martie, vino să cunoști oamenii potriviți, într-un eveniment de o zi, dedicat antreprenorilor români și planurilor lor de digitalizare.   

Un studiu recent arată că 67% dintre IMM-uri caută tehnologii digitale pentru optimizarea proceselor și fluxurilor de lucru și jumătate caută soluții de managementul datelor. În acest contextconferința își propune să ofere soluții și să afle insight-uri din provocările companiilor, pentru că DIGITALIZAREA este un factor cheie atât pentru antreprenori, manageri cât și pentru investitori, companii mari sau IMM-uri.

Cum se pregătesc companiile așadar, pentru digitalizare? Aflăm pe 26 martie, de la antreprenorii care vor urca pe scena conferinței. Printre subiectele discutate la conferință se vor regăsi: e-factura, digitalizarea proceselor în companii, automatizare plăți, marketing digital și multe altele.

·      Mircea Căpățînă, co-fondator SMARTBILL

·      Alina Goldenberg, Country Manager TaxDome România

·      Daniel Turbatu, Country manager Paysera România

·      Andrei Stancu, CEO Blue by Autonom 

·      Corina Neagu, distribuitor Nexus ERP

·      Alexandru Mătieș, CEO Morile Mătieș

·      Dr. Salou Ammar, Founder Vision Crafters

·      Răzvan Nicoară, Business Strategy Consultant

·      Cosmin Dărăban, Co-fondator GoMag

·      Monica Florea, fondator Up Generation

·      Costin Damasaru, Veruvis Kids

·      Diana Mardarovici, JCI România

·      Ștefana Rondak, Co-Founder, aplicația Mommy HAI

 Conferința se va concentra pe discuții și prezentări legate de digitalizare în antreprenoriat, cum putem crea afaceri cu ajutorul inteligenței artificiale, dar să aibă și un impact pozitiv asupra educației viitorului.

 „România are un scor foarte slab la digitalizarea afacerilor. Ponderea IMM-urilor cu cel puţin un nivel de bază de intensitate digitală, precum şi adoptarea de tehnologii avansate precum serviciile de cloud computing, inteligenţa artificială şi big data rămân considerabil sub media UE. Doar 53% dintre IMM-uri au cel puţin un nivel de bază de intensitate digitală, comparativ cu media UE  de 69%, în timp ce diferenţa faţă de media UE este şi mai mare pentru indicatorii care arată adoptarea tehnologiilor digitale avansate”, se arată în Raportul de ţară pentru România 2023 al Comisiei Europene.

În acest context, conferința MORE Networking are ca scop să adune specialiști, antreprenori, inovatori și lideri de opinie din diferite domenii pentru a discuta despre cele mai bune practici, inovații și oportunități în domeniul digitalizării.

La eveniment  veți avea oportunitatea să întâlniți și să vă conectați cu oameni de afaceri cu viziune, care împărtășesc aceleași interese și preocupări pentru viitorul copiilor sau a afacerilor noastre. Vă veți putea dezvolta rețeaua de contacte și veți putea colabora cu aceștia pentru a găsi soluții inovatoare și sustenabile pentru afacerile dumneavoastră.

Prin sesiunile organizate de business networking pe care evenimentul le oferă, cei prezenți vor putea să crească vizibilitatea personală, precum și cea a afacerii pe care o reprezintă, își vor putea crea o rețea de contacte valoroase și pot descoperi oportunități noi de colaborare.

Participarea la eveniment se realizează prin achiziționarea biletelor de pe site-ul oficial al evenimentului – www.conferința.morenetworking.ro

Mai multe informații despre speakeri și agendă pot fi găsite pe site, dar și pe pagina de Facebook a comunității MORE Networking.

Parteneri strategici – TaxDome România, Paysera România, Nexus ERP, CSR Nest

Parteneri suport  – Artesana, LURA, Oxette România, Finaqua, Chateau Cristi, Sanovita

Mobility Partner – Blue by Autonom

Visual partners – Lens of Alex, Victor Ciupitu Videography

Parteneri media

White Pr, Liliana Uleia, Future Economy, Revista Club Antreprenor, BIZ, Ziarul News.ro.

Despre MORE Networking

MORE Networking este o comunitate necompetitională de oameni de afaceri, antreprenori, directori de departamente și manageri care își propun să redefinească experiența de business networking, prin întâlniri bilunare de networkingateliere de networking și evenimente de educație antreprenorială.