Ce avantaje seminificative îți asigură sistemele de pontaj? Află de la specialiști

Lucrezi zi de zi cu un număr foarte mare de oameni și ești responsabil de calcularea salariilor, dar și de verificarea nivelului de responsabilitate a fiecărui angajat?

Ca parte din echipa de Resurse Umane a unei firme, trebuie să desfășori o muncă destul de complexă, în mod constant. Din fericire, poți să folosești sisteme de pontaj Helinick, care îți ușurează munca. Este vorba despre sisteme eficiente, cu ajutorul cărora ești întotdeauna la zi cu date despre concediile de odihnă, concediile medicale, dar și cu tot ce înseamnă ore lucrate peste program. Descoperă, așadar, toate avantajele de care te bucuri!

Sisteme de pontaj – ai la îndemână toate rapoartele de care ai nevoie!

Cel mai important avantaj, de care ai parte datorită gamei de sisteme de pontaj este acela că din astfel de programe poți să extragi rapoarte cu următoarele informații:

•           concediile medicale dintr-o anumită lună, pentru fiecare angajat;

•           concediile de odihnă;

•           numărul orelor lucrate peste program de către fiecare angajat (împreună cu ziua aferentă);

•           detalii despre zilele în care angajații au fost la birou (această informație este esențială mai ales în cazul firmelor unde programul este unul hybrid: 2 zile din săptămână angajații lucrează de la birou, iar celelalte 3 de acasă).

Rapoartele în format Excel îți permit să utilizezi multe filtre și formule, ca să obții repede rezultatul de care ai nevoie. Informațiile pe care le accesezi îți sunt de mare ajutor. Când? Mai ales atunci când ai responsabilitatea să monitorizezi un număr extrem de mare de angajați.

Sisteme de pontaj – accesibile chiar și de la distanță

Poți accesa sistemul de pontaj al companiei chiar și de la distanță. Asta înseamnă că ai libertatea să îți desfășori activitatea de oriunde și să te bucuri de o viață cât mai flexibilă cu putință.

Echilibrul între viața personală și cea profesională cântărește mult. Alege, așadar, să folosești sistemele cele mai potrivite muncii tale.

Sisteme intuitive, simplu de folosit

Spre deosebire de alte programe, ca să înveți sistemele de pontaj și ca să începi să le folosești, nu ai nevoie de o instruire specială. Sistemele sunt destul de intuitive. Învață singur care sunt funcțiile de care dispui și pe care le poți folosi. Dacă ai nevoie de ajutor, poți să-l soliciți de la cei care se ocupă de instalarea sistemelor în sine pe echipamentele de la locul de muncă.

Utilizezi sistemele de pontaj chiar și fără conexiune la Internet

Dacă din motive tehnice nu mai ai acces la Internet, nu te preocupa. Sistemele de pontaj funcționează inclusiv fără Internet. Asta înseamnă că nu pierzi munca pe care ai depus-o anterior. Mai mult, poți continua să lucrezi oricât timp ai nevoie.

Elimini erorile umane

Neatenția și oboseala sunt 2 dintre principalii factori care pot conduce la greșeli la locul de muncă. Sistemele de pontaj te ajută să elimini, însă, acești factori. Datele cu care lucrezi sunt întotdeauna clare, concise și corecte. Este suficient să le filtrezi după informațiile la care vrei să ajungi.

Descoperă online, pe site-ul Helinick.ro, ce tipuri de sisteme de pontaj poți să alegi. Tot de aici poți să alegi sisteme de interfonie de cea mai buna calitate, dar și sisteme anti-incendiu ori sisteme de acces. Toate sunt simplu de folosit și sigure, oferindu-ți un nivel excelent de confort pe termen lung.

Date de contact:

Email: office@helinick.ro

Telefon: +(4021) 404 44 44, +(4021) 404 44 00