Masaj erotic: 5 Lucruri interesante pe care trebuie să le știi

Lumea modernă este extrem de dinamică și probabil că nu este foarte complicat să realizăm acest lucru dacă privim îndeaproape modul în care decurge o zi din viața noastră. Dincolo de faptul că suntem mai mereu puși pe fugă, adesea ne alegem și cu multă oboseală și stres la finalul zilei, mici inconveniente care pe termen lung pot sta la baza apariției unor afecțiuni grave. În contextul dat, nu este de mirare faptul că uneori, o ședință de masaj este privită ca o deconectare totală de la tot ceea ce înseamnă forfota stilului de viață modern. În acest material însă ne vom îndrepta atenția asupra unui tip de masaj adesea considerat un subiect tabu și anume masajul erotic.

De-a lungul timpului, în jurul masajului erotic au circulat o varietate preconcepții, însă cu toate acestea, el rămâne o soluție excelentă pentru combaterea oboselii, stresului și a unor probleme legate de viața de cuplu. În cele ce urmează, vom descoperi împreună 5 lucruri interesante pe care este posibil să nu le știi încă despre acest tip de masaj. Iată așadar ce trebuie să știi despre o ședință de masaj erotic!

  1. Ședințele autentice de masaj erotic au o istorie foarte îndelungată

Am putea fi tentați să credem că masajul erotic a apărut odată cu lumea modernă, însă realitatea este total diferită. Mai precis, există referințe despre existența ședințelor de masaj erotic încă din vremurile antice, atunci când acesta era privit ca o modalitate de a echilibra energia dintre minte și corp. Acesta a fost practicat de-a lungul timpului în diferite culturi, ceea ce poate demonstra faptul că beneficiile unei ședințe de masaj erotic au fost descoperite cu mii de ani în urmă.

  • Masajul erotic aduce o varietate largă de beneficii

O ședință de masaj erotic nu este doar un moft (pe care îl merităm cu toții), ci este o modalitate prin care ne putem bucura de o varietate largă de beneficii. Așadar, dacă ai decis că este momentul pentru un mic răsfăț, o ședință de masaj erotic înseamnă:

  • O ședință de masaj erotic poate reduce sau chiar înlătura stresul și anxietatea prin relaxarea totală a musculaturii corpului.
  • Crește libidoul prin stimularea dorinței sexuale
  • Înlăturarea inhibițiilor din viața de cuplu prin îmbunătățirea comunicării.
  • Cadru intim și relaxant

Calitatea unei ședințe de masaj erotic este strâns legată de experiența celei care realizează masajul, dar și de cadrul în care are loc întregul proces. Dacă o ședință de masaj clasic poate avea loc și într-un cadru mai puțin profesional, în cazul masajului erotic este necesară crearea unei ambianțe plăcute, de unde să nu lipsească intimitatea și relaxarea. De aceea în cadrul saloanelor de masaj erotic există încăperi special amenajate cu lumânări parfumate, muzică în surdină și lumini menite să ne inducă în acea stare de relaxare profundă.

  • Masajul erotic este o experiență personalizată

Ce este important de reținut în cazul masajului erotic este faptul că el constituie o experiență unică pentru fiecare în parte. În cazul masajului erotic se ține cu strictețe cont de preferințele fiecărui client. Din acest motiv, comunicarea este foarte importantă în cadrul unei ședințe de masaj erotic, indiferent dacă este obținută acasă sau în cadrul unui salon profesionist de masaj erotic.

  •  Masajul erotic presupune tehnici diferite

Probabil că de multe ori ne întrebăm ce face o ședință de masaj erotic atât de specială. Răspunsul constă în faptul că masajul erotic presupune o gamă larga de tehnici ce trebuie executate, ceea ce îl transformă din start într-o experiență aparte, în care trăirile sunt mult mai intense. Cu alte cuvinte, o astfel de experiență va fi una cu adevărat memorabilă.

Masajul erotic, deși adesea privit ca un subiect tabu, ascunde în spatele său numeroase beneficii ce se resimt nu doar la nivel fizic, ci și la cel mental. O ședință de masaj erotic în cadrul unui salon profesional constituie o modalitate excelentă de a te descoperi și de a privi cu alți ochi fascinanta lume a plăcerilor.