5 Beneficii ale criolipolizei

Daca te-ai saturat sa incerci o multime de moduri prin care sa scapi de grasimea incapatanata din jurul abdomenului, coapselor sau altor zone ale corpului, dar nu vrei sa apelezi la o interventie chirurgicala invaziva, criolipoliza ar putea fi solutia cea mai buna pentru tine. Simpla, cu timp de recuperare zero, aceasta procedura de inghetare a grasimii ofera a multime de beneficii si este, in mod cert, una dintre cele mai eficiente, sigure si rapide metode din ziua de azi de a scapa de grasimea nedorita.

Acestea fiind spuse, iata care sunt primele 5 beneficii ale criolipolizei!

1. Ofera rezultate naturale.

Tehnicile folosite in timpul inghetarii depozitelor de grasime ofera rezultate treptate, dar semnificative si cu aspect natural. Majoritatea pacientilor observa o diferenta incepand cu ziua a 15-a dupa prima sesiune, rezultatele complete observandu-se la 12 saptamani, atunci vazandu-se modificari reale ale contururilor corpului. Asadar, daca iti doresti sa apelezi la o procedura neinvaziva de slabire asistata care sa iti ofere rezultate notabile, criolipoliza poate fi exact ceea ce cauti.

2. Nu implica perioada de recuperare.

Spre deosebire de procedurile chirurgicale traditionale de slabire, cum ar fi liposuctia, criolipoliza este neinvaziva si nu implica nicio incizie. Tratamentul, pur si simplu, presupune inghetarea si uciderea celulelor adipoase ale corpului si, desi este posibil sa provoace o oarecare roseata si umflare, aceste efecte adverse vor trece in decurs de cateva ore. Prin urmare, te poti intoarce la rutina obisnuita imediat dupa tratament, cu disconfort minim sau deloc.

3. Ofera rezultate de lunga durata.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale criolipolizei este ca poate elimina definitiv celulele adipoase vizate. Spre deosebire de alte proceduri menite sa ajute oamenii sa slabeasca, acest tratament implica un risc minim de reingrasare, avand in vedere ca distruge celulele adipoase, care in decurs de cateva luni sunt indepartate din organism prin cai naturale. Criolipoliza nu doar ca este eficienta, dar si rentabila pe termen lung, avand in vedere ca nu mai trebuie sa urmezi si alte tratamente de slabire. Cu toate acestea, se recomanda urmarea unui stil de viata sanatos si a unei diete alimentare echilibrate pentru mentinerea rezultatelor.

4. Este eficienta.

Criolipoliza este o procedura conceputa pentru a viza depozitele incapatanate de grasime din diferite parti ale corpului. In timp ce unele tehnologii pot viza doar o zona corporala intr-o sesiune, criolipoliza are mai multi aplicatori ce pot fi asezati in diverse parti ale corpului, fiind astfel mai eficienta. Asta inseamna ca procesul de slabire este destul de rapid si nu are nevoie decat de circa 3 sedinte pentru a oferi rezultatele dorite. Zonele care sunt, de regula, tratate prin criolipoliza sunt coapsele, abdomenul, fesele, bratele, barbia si pieptul (la barbati).

5. Este de succes.

Criolipoliza este o procedura aprobata de TGA, avand in spate o multime de studii clinice care atesta faptul ca ofera beneficii semnificative si riscuri minime. Te poti astepta sa ai o reducere de pana la 30% a grasimii in zona tratata dupa prima sedinta, iar rezultatele s-au dovedit a fi de lunga durata.

Daca vrei sa incerci criolipoliza, o poti face la Dara Beauty.