Ședintele de masaj la spa oferă un răsfăț al trupului și confort al spiritului

Într-o lume în care stresul și agitația zilnică își face tot mai mulți simțită prezența, cu toții avem nevoie de o perioadă de destindere atât pentru mușchi, cât și pentru minte. Spa-ul este unul dintre aceste locuri care oferă o relaxare totală în situațiile de agitație maximă. Acest salon masaj București s-a născut datorită dorinței de a oferi oamenilor un loc în care să se simtă atât destinși, cât și să beneficieze de tehnici vindecătoare.

Așadar am pus bazele acestui spa în atenția tuturor celor care doresc să se bucure de relaxare intensă, dar și de o stare bună de sănătate. Este absolut esențial să beneficiați de această experiență cel puțin o dată în viață, pentru a înțelege ce înseamnă relaxarea dusă la un alt nivel.

În cadrul acestui spa sunteți întâmpinați de un personal experimentat și o atmosferă primitoare, concepută special pentru a relaxa toate simțurile atât din punct de vedere auditiv, vizual, cât și senzorial. Salonul spa vă oferă o experiență inedită ce rezultă din capacitatea de a vă reînnoi mental și fizic, a vă revigora și a lua o pauză binemeritată de la stresul cotidian.

De ce să mergi la spa si cum îți influențează starea de bine?

E important ca din când în când să vă luați porția de răsfăț binemeritată. Starea de bine vă cuprinde încă de la intrarea în acest salon datorită unui mix perfect de elemente, cum ar fi:  atmosfera caldă degajată de muzică, aromele care se simt în aer și decorul impresionant. De asemenea, și modul în care este difuzată lumina are un rol foarte important.

În acest context, această atmosferă îți trezește toate simțurile încă de la început și te transpune într-o stare de liniște interioară în cadrul acestui salon masaj București. Acum poți beneficia de cea mai bună și armonioasă formă de relaxare pe plan fizic, psihic și spiritual.

Starea de relaxare provine din aromele resimțite în aer, esențele naturale, lumina, texturile din jur și culoarea, toate având o importanță aparte. Încă de când ați pătruns în salonul de masaj veți observa că mirosul de esențe de uleiuri esențiale vă relaxează prin însăși parfumul lor astfel că veți fi mai încrezători să continuați această experiență. Spa-ul este un loc de relaxare și sănătate, de care ar trebui să beneficiați cu toții.

În cadrul unui centru spa vă puteți rezolva multe probleme de sănătate, puteți simți relaxarea tuturor simțurilor și a sentimentelor interioare. Prin muzica relaxantă vă transpuneți în într-un loc de vacanță iar prin toate decorurile desprinse din natură formate din pietre, lemn și plante trăiți încă o dată vibe-ul naturii.

Așadar dacă nu ați fost până acuma la SPA este bine să vă faceți o programare la o ședință de masaj pentru a trăi o experiență unică. Veți obține beneficii directe pe toate planurile, și anume în plan fizic, mental și emoțional. Pe lângă faptul că vă simții mai bine, veți fi mai echilibrați, mai buni și mai îngăduitori, vă puteți focusa mai bine atenția și puteți gândi mult mai clar. De asemenea, beneficiile se răsfrâng și în plan spiritual, astfel că vă puteți conecta cu sine însuși pentru a face o călătorie în interiorul dumneavoastră.

Ce proceduri puteți face în cadrul acestui centru spa?

Pe lângă masajul de relaxare, puteți face saună și piscină și puteți avea parte  de ritualuri aparte pentru a obține rezultatele dorite. Așadar, puteți să beneficiați de reale avantaje care vă mențin sănătatea corporală și mintală. Masajul are efect de relaxare, dar și rol terapeutic având în vedere că te scapă de durerile locale, te eliberează de stres și favorizează circulația sângelui în organism, oferind beneficii multiple pentru sănătate. Masajele terapeutice provin din cele mai vechi timpuri și se bucură de o mare popularitate și în ziua de astăzi. Acestea favorizează tranzitul fluxului energetic în tot corpul observând îmbunătățiri evidente în ceea ce privește starea de bine și sănătatea.

Care sunt beneficiile oferite?

Indiferent de cerințele pacienților, maseurii din cadrul centrului nostru se pot ridica la nivelul așteptărilor lor, deoarece prin tehnicile și mișcările realizate efectele obținute sunt asigurate. Prin urmare, beneficiile primite sunt nenumărate, precum: înlăturarea tensiunii musculare, detoxifierea corpului, stimularea eliminării toxinelor și întărirea sistemului imunitar. De asemenea, masajul de relaxare are rolul de a menține frumusețea pielii, făcând-o moale și catifelată.

Așadar, oferă o reechilibrare totală și vă pregătește pentru meditație, astfel că în timpul sesiunii de relaxare puteți să vă concentrați mai mult pe anumite aspecte ale vieții pe care le-ați neglijat până acum. Spa-ul are rolul de a trata omul în globalitatea sa oferindu-i relaxare dar se bazează și pe conceptul de sănătate, ceea ce realizează o armonie perfectă cu corpul și spiritul.

Este foarte important ca înainte să mergeți la spa să nu să nu consumați alcool, dar nici alimente care conțin fibre, deoarece acestea v-ar putea cauza un real disconfort. De asemenea, este indicat să vă hidratați în mod corespunzător, atât înainte, cât și după masaj pentru că masajul are tendința de a deshidrata corpul. Doar în acest fel puteți beneficia de toate avantajele oferite.

Terapia prin relaxare duce la scăderea nivelului de stres, anxietate și depresie, prin urmare la scăderea nivelului de cortizol și creșterea nivelului hormonilor de fericire. Oferă un somn îmbunătățit, duce la performanțe ridicate ale mobilității, reduce durerile de la nivelul gâtului, umerilor și spatelui, oferă o vigoare crescută, scade tensiunea musculară, stimulează sistemul limfatic și oferă o îmbunătățire a tonusului pielii.

De asemenea, sporește atenția, având efecte pozitive și asupra psihicului. Masajul de relaxare este cunoscut și sub forma masajului clasic care reprezintă o modalitate eficientă de terapie. Aceasta este o combinație perfectă de masaj și terapie, ceea ce duce la relaxarea totală și scurtează timpul de recuperare după un efort muscular intens.

Se recomandă să adoptați un program regulat de masaj pentru a beneficia de o gestionare mai bună a stresului, ceea ce vă ajută să obțineți efecte benefice asupra nervilor mușchilor, dar și a sistemului circulator. Este extrem de revigorant și promovează într-un mod unic sănătatea.

Masajul de relaxare acoperă întreg corpul astfel că se realizează mișcări fine și mai profunde de la degetele picioarelor și până în vârful capului. Este menit detensionării, reechilibrării și recâștigării stării de bine. Programați-vă la acest salon masaj București pentru că vă oferă un răsfăț senzorial și tactil și vă impresionează prin realizarea unui cadru deosebit de confortabil. Pe toată durata ședinței de masaj se urmărește inducerea unei stări de liniște profundă și calm.

Încăperea de masaj se menține la temperatura optimă iar lumina este difuzată într-un mod obscur tocmai pentru a induce acea stare de moleșeală, obținând un teren benefic pentru liniștire. În acest fel, masajul se transformă într-un adevărat ritual de relaxare, o combinație de aromaterapie și uleiuri calde, design și muzica ambientală care va duce la revigorarea organismului.

Cum se realizează masajul la spa?

Masajul de relaxare cuprinde o combinație de manevre principale de trezire a simțurilor, manevre mai fine și liniștitoare sau prelungite și mai adânci care reduc sensibilitatea nervilor și produc decongestionare, calmând durerile și înlăturând inflamațiile. Un masaj de relaxare reconectează corpul, mintea și sufletul și le armonizează în mod perfect eliberând suferințele fizice dar și trăirile emoționale negative astfel că oferă un rezultat optim. Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care merită să profiți de această experiență la salon spa București.

Masajul este recomandat celor care sunt supuși asupra unor efecte negative ale emoțiilor sau eforturi intelectuale, stau foarte mult în fața calculatorului și acuză dureri musculare sau insomnie. Masajul de relaxare are capacitatea de a înlătura toate aceste senzații neplăcute și de a induce o stare de relaxare, calm și confort. Studiile arată faptul că masajul ajută la producția de oxitocină, un neurotransmițător care joacă un rol important în combaterea anxietății. Aceasta reduce frica și grijile suplimentare și joacă rol important și în ceea ce privește deschiderea socială.

Așadar, avantajul suprem constă în faptul că masajul reduce hormonii stresului în mare procent și are o influență benefică asupra afecțiunilor asociate cu depresia și anxietatea. Cei care suferă de anumite afecțiuni medicale pot face un masaj de relaxare pe lângă tratamentul medicamentos, ceea ce îmbunătățește rezultatele obținute.

În aceste situații, s-a înregistrat o reducere majoră a durerilor și o îmbunătățire radicală a stării de bine. Masajul activează sistemul nervos care joacă un rol foarte important și este răspunzător de repaus și odihnă. Acesta este o metodă unică care oferă nenumărate avantaje pentru sănătate și de care poate beneficia oricine în situațiile stresante și agitate.

În urma masajului de relaxare vă veți simți mult mai relaxați, ceea ce înseamnă că o să dormiți mai bine. Somnul are de suferit din cauza agitației continue iar masajul vă ajută să beneficiați de ciclul de somn regenerativ. Acesta este unul dintre principalele beneficii oferite având în vedere că o minte și un corp odihnit echivalează cu un organism mult mai puternic care poate lupta în mod eficient împotriva bolilor, îndepărtând posibilitatea  de îmbolnăvire. Îmbunătățirea stării de spirit are loc datorită eliberării endorfinelor, hormonilor de fericire care sunt responsabili cu o bună dispoziție și o bunăstare totală.

Prin urmare, masajul de relaxare îmbunătățește sănătatea fizică și a stării de bine și vă oferă beneficii numeroase de aceea merită din plin să trăiți această experiență cel puțin o dată în viață. Nu mai stați pe gânduri și faceți-vă o programare la salon spa București pentru a face cât de curând o sesiune de relaxare și a vă convinge că investiția în sănătate este cea care merită toată atenția.